Категории

Производители

КАК ДА НАПРАВИТЕ ПОРЪЧКАТА СИ:

1. При стартиране на електронната система Вие имате две възможности:

1.1 Ако вече сте пазарували, можете да се идентифицирате с Вашето потребителско име и парола. При успешна идентификация от този момент нататък системата ще знае всичките Ваши данни за изпращане и фактуриране и в края на заявката няма да Ви принуждава отново да ги въвеждате.

1.2. Ако не сте пазарували досега, също можете да направите Вашата заявка

1.Изберете цвят и добавете избрания продукт в количката. Добавете всички желани продукти. Няма минимална стойност на поръчката.
2.Натиснете бутона "Поръчай".
3.Потвърдете направения избор чрез бутон "Напред".
4.Въведете свойте данни и натиснете "Продължи"
5.Прочетете "Условията" и ги приемете като натиснете отметката.
6.Изберете предпочитания от Вас куриер и начин на плащане. Потвърдете поръчката.

ВАШАТА ПОРЪЧКА Е УСПЕШНО ИЗПРАТЕНА!

КАК ДА ОТКРИЕТЕ ТЪРСЕНАТА СТОКА:

2. Ако знаете името на стоката която търсите, в полето за търсене въведете наименованието на дадената стока или само част от него, но повече от три символа. След натискане на бутон "Търсене" ще се покажат всички стоки, съответстващи на зададения критерии.

3. Ако не знаете името на стоката изберете съответната група към която предполагате че принадлежи. Системата ще Ви покаже всички стоки от тази група.

4. Избор на цвят/комбинация цветове. Има два начина за избор на цвят на продуктите в сайта. 

4.1 От падащо меню - при избор на номер/име на цвят от падащото меню, в страницата на избрания продукт се извежда продукта със съответния цвят.

4.2 От цветна палитра - в дясно от изображението на продукта има малки квадратчета с наличните цветове на продукта. При поставяне на курсора на мишката върху квадратчето се извежда надпис с номера/името на цвета. Кликването върху квадратчето извежда изображение в съответния цвят.

4.3 Без значение кой от методите се използва, избраният цвят се добавя към продукта в поръчката.  

Внимание! Поради различаващите се настройки на компютърните монитори е възможно цветовете на екрана да се различават от цветовете на реалните продукти. При поръчката имат значение номера и/или името на цвета, който е посочен в страницата на конкретния продукт. Молим да разгледате внимантелно вариантите, преди да направите избора на цвета на продукта.

Внимателно попълнете данните за доставка. Ако имате забележки или уточнения относно доставката, можете да ги напишете в полето "Забележки" в долната част на екрана.

Ако имате проблем с поръчката или въпроси относно страницата можете да направите запитване като го запишете след натискане на бутона "Контакти" разположен в горната част на страницата. За това не е необходима регистрация от Ваша страна. 

Това е всичко.

Желаем Ви приятно пазаруване в Магазин за козметика САФО!