Промоции

Няма промоции

Категории

Производители

Маска за лице Йогурт Biofresh Yoghurt of Bulgaria Probiotic Ultra Detox Face Mask Покажи в цял размер

Маска за лице Йогурт Biofresh Yoghurt of Bulgaria Probiotic Ultra Detox Face Mask

Пробиотична ултра почистваща маска за лице Yoghurt of Bulgaria Probiotic Ultra Detox Face Mask от Biofresh - за кадифено мека, копринено нежна подмладена кожа!

Повече детайли

11,00 лв

Пробиотична ултра почистваща маска за лице Биофреш Yoghurt of Bulgaria Probiotic Ultra Detox Face Mask, 150 мл.

Натурален продукт за грижа за кожата със специална формула съдържаща пробиотик от YOGURT и масло от роза DAMASCENA. Отлична маска за лице с незабавен почистващ, подхранващ и релаксиращ ефект. Съдържа изключително ефективен комплекс от активни компоненти: хидролизиран протеин от yogurt; натурален екстракт от розово масло; витамини и каолин. Хидролизираният протеин от yogurt активно хидратира и почиства кожата. Розовото масло противодейства на свободните радикали, едни от най-важните причинители на остаряването. Каолинът се използва поради способността му да отстранява излишното количество себум, да премахва токсините и зможността му да почиства в дълбочина. Като резултат получавате кадифено мека, копринено нежна подмладена кожа.

Приложение: Маската се нанася върху чиста кожа на лицето, шията и зоната на деколтето. Оставете да подейства десет-петнадесет минути и изплакнете с хладка вода. Клинично тествано. Подходяща за всякакъв тип кожа.

Козметика Biofresh Yoghurt of Bulgaria

Предложение от онлайн магазин за козметика “САФО“