Категории

Производители

Спирала за мигли Max Factor Clump Defy Покажи в цял размер

Спирала за мигли Max Factor Clump Defy

Clump Defy от Max Factor - спирала за мега обем без сплъстяване!

Повече детайли

21,00 лв

Спирала за мигли Макс Фактор Clump Defy, 13.10 мл.

За мен, като жена, спиралата е един от любимите ми продукти за гримилане. Невероятно е как само с няколко движения на четката можеш да се сдобиеш с различно, по-магнетично излъчване! Като козметичен редактор пък съм имала удоволствието да изпробвам много различни спирали. И разбира се, да си набележа няколко любими... Сега обаче искам да ви представя и да ви разкажа повече за най-новия си фаворит - Clump Defy Mascara от Max Factor!

Двеста процента повече обем и красиво оформени и разделени мигли с НУЛА процента слепвания – това е нейното обещание и тя наистина го изпълнява. Така е, защото четката на спиралата е разработена по нова Anti Clump технология, която обгръща всяка мигла, напоява я с количество туш и го разпределя равномерно. Не позволява образуването на сплъстявания. Ресниците изглеждат съвсем естествено, а в същото време са обагрени в наситено черно и впечатляват с гъстота и обем.

Или както казва Пат Макгрет – международен гримьор на Max Factor: „Жените не трябва да правят компромис що се отнася до миглите и вече не се налага!“. Освен това! Четката на новата спирала на Max Factor е разработена по специална Clump Defy формула. Тя съдържа увеличаващи обема съставки като восъци и глинени частици, които придават повече плътност на миглата. Формулата създава и гъвкав, бавно засъхващ филм около нея и така дава достатъчно време за дооформяне. С други думи - спиралата може да се нанася пласт след пласт, без опасност от слепване, до постигане на желания обем. Дори можете да нанесете от нея отново по-късно през деня или преди специален повод! Пат Макгрет допълва: ”Това е мега яка спирала! Може да нанасяш, да нанасяш... Никога не се образуват сплъстявания”.

Декоративна козметика, грим от Max Factor.

Предложение от онлайн магазин за декоративна козметика "Сафо"