Категории

Производители

Лак гел за нокти с рекордно кратко време на съхнене Bourjois 1 Seconde Smart Gel Покажи в цял размер

Лак гел за нокти с рекордно кратко време на съхнене Bourjois 1 Seconde Smart Gel

Лак за нокти 1 Seconde Smart Gel от Bourjois. Гарантира професионален маникюр само за няколко секунди и то в домашни условия. Подобрената формула и прекрасните плътни цветове водят до мигновен изящен резултат!

Повече детайли

8,30 лв

Лак за нокти Буржоа 1 Seconde Smart Gel, 9 мл.

Благодарение на силиконовата гелообразна формула, лак за нокти Bourjois 1 Seconde Smart Gel се нанася изключително лесно и гладко като гарантира максимална прецизност и блестящ резултат за рекордно кратко време на съхнене (само 60 секунди). Като резултат се получава плътен и наситен цвят, гладки и поддържани нокти. Bourjois отново залага на атрактивна визия и елегантен дизайн. Капачето на шишенцето съответства напълно на цвета на лака. То е издължено и удобно за хващане, за допълнително улеснение и прецизен резултат. Новите лакове 1 Seconde се предлагат в няколко цвята, изцяло съобразени с модните тенденции и отговарящи на всеки изискан вкус. Вече не е необходимо да си професионален маникюрист, за да постигнеш перфектен резултат и то само за секунди.

Безупречният маникюр е задължителният аксесоар, допълващ всeки един отличен стил. За това Bourjois създаде лак за нокти, чийто цвят може да сменяте толкова лесно и бързо, колкото бързо сменяте вашите любими аксесоари... Подобрената формула и прекрасни плътни цветове на Bourjois 1 Seconde Smart Gel обещават мигновен и изящен резултат. Тайната се крие в новата гелообразна текстура в комбинация с ултра прецизнаплоска четчица, която с лекота обхваща целия нокът като следва неговите извивки. (100% от потребителите потвърждават лесната употреба на четчицата*). Достатъчен е само един слой от текстурата, за да получите плътно и равномерно покритие.

Декоративна козметика, грим от Bourjois.

Предложение от онлайн магазин за козметика "Сафо"