Категории

Производители

Пудра антибактериална компактна Manhattan Clearface Compact Powder Покажи в цял размер

Пудра антибактериална компактна Manhattan Clearface Compact Powder

Антибактериална компактна пудра Clearface Compact Powder от Manhattan. Матира кожата перфектно и прикрива несъвършенствата надеждно и продължително!

Повече детайли

13,00 лв

Антибактериална компактна пудра Манхатън Clearface Compact Powder

Прикриването на пъпките не е достатъчно! Перфектно скрити с иновативните продукти COVER от MANHATTAN clearface – за чиста кожа!

Иновативните продукти за макиаж MANHATTAN clearface гарантират максимално действие против акне, като се борят активно със замърсяванията и дълготрайно предпазват от образуването на нови. В допълнение, осигуряват перфектно покритие, матирана, свежа и чиста кожа – без да запушват порите!

MANHATTAN clearface при замърсена и мазна кожа е необходимо използването само на антибактериални покривни продукти. Традиционните продукти за макиаж прикриват пъпките на повърхността, без да се борят срещу причинителите им – така се появяват нови замърсявания. Антибактериалните агенти в серията MANHATTAN CLEARFACE се борят срещу пъпките и появата на нови – с незабавен и дълготраен ефект. В същото време те са с оптимално покритие и придават на вашия тен матиран завършек. За брилянтно чиста кожа през целия ден…

Антибактериална компактна пудра Manhattan Clearface Compact Powder. Незабавен ефект: перфектно матира Вашата кожа и прикрива несъвършенствата надеждно и продължително. За видимо по-гладка кожа. Aнтибактериалната компактна пудра е абсолютна необходимост особено за лъскава, мазна или смесена кожа.

Декоративна козметика, грим от Manhattan.

Предложение от онлайн магазин за декоративна козметика "Сафо"