Категории

Производители

Коректор за лице Manhattan Clearface Cover Stick Покажи в цял размер

Коректор за лице Manhattan Clearface Cover Stick

Коректор за лице Clearface Cover Stick от Manhattan. Подходящ за всеки тип кожа антибактериален, водоустойчив стик. Покрива надеждно зачервяване и несъвършенстава без да запушва порите!

Повече детайли

10,00 лв

Коректор за лице Манхатън Clearface Cover Stick

Незабавен ефект: точно покрива засегнатите места без запушване на порите,в същото време той също има успокояващ ефект. Дългосрочна ефикасност: регулира излишния себум

начин на употреба:нанесете коректора при нужда директно върху пъпката и загладете контурите!

Прикриването на пъпките не е достатъчно! Перфектно скрити с иновативните продукти COVER от MANHATTAN clearface – за чиста кожа!

Иновативните продукти за макиаж MANHATTAN clearface гарантират максимално действие против акне, като се борят активно със замърсяванията и дълготрайно предпазват от образуването на нови. В допълнение, осигуряват перфектно покритие, матирана, свежа и чиста кожа – без да запушват порите!

MANHATTAN clearface при замърсена и мазна кожа е необходимо използването само на антибактериални покривни продукти. Традиционните продукти за макиаж прикриват пъпките на повърхността, без да се борят срещу причинителите им – така се появяват нови замърсявания. Антибактериалните агенти в серията MANHATTAN CLEARFACE се борят срещу пъпките и появата на нови – с незабавен и дълготраен ефект. В същото време те са с оптимално покритие и придават на вашия тен матиран завършек. За брилянтно чиста кожа през целия ден…

Декоративна козметика, грим от Manhattan.

Предложение от онлайн магазин за декоративна козметика "Сафо"