Производители

Течен коректор Radiant Illuminator Liquid Concealer Покажи в цял размер

Течен коректор Radiant Illuminator Liquid Concealer

Течен коректор Illuminator Liquid Concealer от Radiant Professional. Покрива несъвършенствата около очите. Край на уморените очи!

Повече детайли

24,00 лв

Течен коректор Радиант Illuminator Liquid Concealer - 8 мл.

Уникален продукт, който покрива тъмните петна и бръчките около очите. Придава блясък на очите.Нежна формула за перфектно покриие. Въпреки, че остава непроменен в продължение на много часове, поддържа хидратирани деликатните зони около очите. Прикрива идеално тъмните кръгове и придава осветеност на областта около очите. Не се размазва и не се натрупва по фините линии и по бръчките на кожата. Благодарение на апликатора, можете да контролирате точното количество, от което се нуждаете. Може да се използва върху фон дьо тена или пудрата на местата, където желаете да придадете повече блясък, без да размазвате грима. Професионален коректор в течна форма с апликатор. Единствен по рода си продукт, който съществува в голямо разнообразие от нюанси, за да намерите най-доброто за вас!

БЕЖОВ – няколко нюанса – прикриват тъмните кръгове

РОЗОВ И БЯЛ – придават светлина на кожата около очите

ЖЪЛТ – прикрива идеално тъмните кръгове при по-тъмна кожа, а при по-светла - се поставя преди тон коректора. Подходящ за жени, които носят очила

ЗЕЛЕН – прикрива зачервявания и придава блясък

ПОРТОКАЛОВО-БЕЖОВ – прикрива силно изразените тъмни кръгове при тъмната кожа

Професионалните гримьори сочат коректора като най-важния инструмент за успешен грим. Дори да имате само минута време, никога не забравяйте коректора. Единствено той ще покрие тъмните петна и другите недостатъци по кожата. Коректорът може да подчертае и определени черти на лицето.

Поставя се в две стъпки:

Стъпка 1: нанесете коректора под очите и на вътрешните ъгли на очите, също и по горния клепач;

Стъпка 2: с леко потупване, внимателно разнесете коректора на тънък слой върху кожата, докато получите еднакъв цвят навсякъде.

Декоративна козметика, грим Radiant Professional

Предложение от онлайн магазин за козметика "САФО"