Категории

Производители

Коректор Radiant Perfect Coverage Concealer Покажи в цял размер

Коректор Radiant Perfect Coverage Concealer

Коректор Perfect Coverage Concealer от Radiant Professional. Под формата на стик с кремообразна структура за идеален грим на очите, без следи от умора!

Повече детайли

24,00 лв

Коректор Радиант Perfect Coverage Concealer - 5 гр.

Предпоставка за идеален грим на очите, без следи от умора. Съдържа тонизиращи съставки, които предпазват чувствителната област около очите. Поставя се около очите до линията на миглите. Нанасянето става с крайчетата на пръстите, като започваме от вътрешния ъгъл на окото, тъй като обикновено там черните кръгове са най-силно изразени. Благодарение на плътната си структура е подходящ за жени, които имат тънки мимически бръчки. Прикрива идеално силно изразените тъмни кръгове около очите.

С PERFECT COVERAGE CONCEALER очите Ви изглеждат отпочинали и без тъмни кръгове и същевременно прави грима по-траен.Професионалните гримьори сочат коректора като най-важния инструмент за успешен грим. Дори да имате само минута време, никога не забравяйте коректора. Единствено той ще покрие тъмните петна и другите недостатъци по кожата. Коректорът може да подчертае и определени черти на лицето.

Поставя се в две стъпки:

Стъпка 1: нанесете коректора под очите и на вътрешните ъгли на очите, също и по горния клепач;

Стъпка 2: с леко потупване, внимателно разнесете коректора на тънък слой върху кожата, докато получите еднакъв цвят навсякъде.

След като приключите с коректора, изберете подходящия фон дьо тен и го нанесете върху останалата част на лицето. Не използвайте фон дьо тен върху коректора, защото така ще убиете ефекта му, който е да прави кожата по-светла. За още по-траен резултат върху коректора и фон дьо тена, нанесете пудра.

Декоративна козметика, грим Radiant Professional

Предложение от онлайн магазин за декоративна козметика "САФО"