Категории

Производители

Пудра за лице Radiant Perfect Finish Compact face powder Покажи в цял размер

Пудра за лице Radiant Perfect Finish Compact face powder

Компактна пудра Perfect Finish Compact face powder от Radiant Professional. Позволява на кожата да диша и не запушва порите.

Повече детайли

40,00 лв

Компактна пудра Радиант Perfect Finish Compact face powder 10 гр.

Подходяща за всеки тип кожа. Съдържа обработени със силикон цветове за идеално нансяне. С UVA/UVB филтри за предпазване на кожата от неблагоприятното въздействие на слънчевите лъчи. Прави тена равномерен и придава свежест на грима. Произвежда се в стилна опаковка с огледало и тампон за нанасяне. Може да се използва след фон дьо тена или след употребата на крем. Придава равномерен цвят на кожата на лицето и придава свежест и устойчивост на грима през целия ден, като същевременно има матиращ ефект. Благодарение на фината си структура, не изсушава кожата и й позволява да диша. Тъй като за добрия резултат е необходимо кожата на лицето също да е подходящо подготвена, не пропускайте да използвате маските за лице Purifying Cream Scrub и Triple Action Masque.

Съвет: Ако фон дьо тенът, който сте използвали, е по-светъл или по-тъмен от необходимото, може да го коригирате като нанесете компактна пудра Perfect Finish Compact Face Powder.

Декоративна козметика, грим Radiant Professional

Предложение от онлайн магазин за декоративна козметика "САФО"