Категории

Производители

Пудра Radiant Loose Powder Покажи в цял размер

Пудра Radiant Loose Powder

Пудра Loose Powder от Radiant Professional. Невероятно фина и лека пудра в прахообразна форма. Невидима, подържа грима и придава на кожата бляскав и неустоим вид през целия ден!

Повече детайли

37,00 лв

Пудра Радиант Loose Powder 28 гр.

Изключително фина и лека пудра на прах, която придава матиращ ефект през целия ден. Може да се използва след употребата на крем или фон дьо тен. Опаковката е със специална приставка, която позволява контролирането на използваното количество пудра и тампон за по-лесно нанасяне. Придава на кожата матиран финал, който издържа през целия ден без да променя естествения цвят на кожата. Фино текстурираният състав абсорбира излишната мазнина и стабилизира грима - резултат, който продължава през целия ден. Нанасяйте пудра Radiant Loose Powder като я разнасяте внимателно с дебела четка по цялото лице, за да придадете неустоим вид на кожата. Идеална за всички типове, дори и за много суха, дехидратирана кожа.

Ролята на пудрата е да запази грима свеж през целия ден, да му придаде завършеност и да заличи лъщящи и мазни участъци по лицето.Пудрата е важна съставка на завършения грим. Професионалните гримьори винаги я използват.

Декоративна козметика, грим Radiant Professional

Предложение от онлайн магазин за декоративна козметика "САФО"