Категории

Производители

Червило MAX FACTOR Giant Lip Pencil Покажи в цял размер

Червило MAX FACTOR Giant Lip Pencil

Червило Giant Lip Pencil от MAX FACTOR. Перфектно средство за прецизно оцветяване на устните в наситен цвят!

Повече детайли

12,50 лв

Червило Макс Фактор Giant Lip Pencil, 3 гр.

Представяме ви нов начин да облечете устните си в модерен цвят! С новото червило-молив Giant Lip Pencil на Max Factor ще получите зашеметяваща визия!

Експерементирайте с цветовете и създайте омайващо красиви и модерни устни. Max Factor за пореден път разчупва границите на креативността с цветовете и създаде червило тип молив за устни - Giant Lip Pencil - нова гама от атрактивни ярки цветове за впечатляващо смел ефект и изваян писец на молив за перфектно очертан контур. Червилото се нанася лесно, благодарение на апликатор, който съчетава консистениця на червило в гилза и прецизност на джъмбо молив. Това превръща Colour Elixir Giant Lip Pencil в перфектния инструмент за прецизно оцветяване на устните в наситен цвят. Формулата е наситена с пигменти, което обогатява цветовете допълнително. Върхът на молив осигурява прецизен резултат, а меката текстура се плъзга нежно по устните и ги оцветява без усилие и без нужда от повторно нанасяне.

"Не е матова текстура, не е крем, не е балсам, не е глос – това е модерна, много комфортна и лека текстура с наситени пигменти за дръзки цветове, които да подчертаят смело устните ви. Резултатът е разтапяща се по кожата, хидратираща текстура за меки устни с уникален цвят. Изключителен ефект!“

Декоративна козметика, грим от Max Factor.

Предложение от онлайн магазин за декоративна козметика "Сафо"