Категории

Производители

Изкуствени мигли от естествен косъм Kiss KPE21C  Diva 01 Покажи в цял размер

Изкуствени мигли от естествен косъм Kiss KPE21C Diva 01

Kiss Изкуствени мигли от висококачествен естествен косъм /KPE21C/. Красиви изкуствени мигли придаващи изразителен вид на очите за неповторима женственост и красота!

Повече детайли

10,00 лв

 Начин на употреба на изкуствени мигли Kiss KPE21C Diva 01 


Отлепете внимателно миглите с пинсета. При необходимост коригирайте дължината. Нанесете лепилото върху тънката ивица на изкуствените мигли. Изчакайте 30-40 секунди и поставете изкуствените мигли върху естествените, така че извивките да съвпаднат. Можете да използвате и спирала. Миглите могат да се отлепят и с ръка, но това трябва да става наистина мно внимателно. Обикновено под „коригиране на дължината” се има предвид да се отрежат изкуствените мигли с ножица, ако се окажат по-дълги от самото око. В случай, че миглите се окажат по-къси от формата на окото, залепете ги от вътрешния или външния му край, в зависимост от това какъв поглед искате да постигнете. Останалата част очертайте с очна линия. Например, ако искате по-драматични мигли, залепете ги във външния край на окото, а вътрешния очертайте с очна линия.

Отстраняване на изкуствените мигли:
Намажете отгоре леко клепачите с нормален хидратиращ крем. Свалете внимателно изкуствените мигли, като започнете от външния ъгъл на окото.
Може да отлепите миглите както е написано в препоръката на производителя или като ги приплъзнете нагоре по клепача. Махнете излишното лепило и ги приберете за следваща употреба. В случай че сте нанесли спирала, изчистете я с използвания от Вас разгриматор,. Почистете с крем лепилото, подсушете и приберете миглите за следваща употреба.

 

Козметични аксесоари i-ENVY by Kiss

Предложение от онлайн магазин за козметика “САФО“