Категории

Производители

Спирала "Фалшиви мигли" за обем и дължина Max Factor False Lash Effect Fusion Volume & Length mascara Покажи в цял размер

Спирала "Фалшиви мигли" за обем и дължина Max Factor False Lash Effect Fusion Volume & Length mascara

Спирала "Фалшиви мигли" за обем и дължина False Lash Effect Fusion Volume & Length mascara от Max Factor. За неустоими мигли с виртуозен обем и дължина от основата до върха!

Повече детайли

21,00 лв

Спирала "Фалшиви мигли" за обем и дължина Макс Фактор False Lash Effect Fusion Volume & Length mascara, 13.10 мл.

Първата спирала от Max Factor съчетаваща два супер ефекта – обем и дължина. Благодарение на комбинацията от най-обемната четка, създавана някога от Max Factor и революционната удължаваща формула на туша, False Lash Effect Fusion гарантира сто процента ефектни мигли със сто процента виртуозни обем и дължина от основата до самия връх на всяка ресница.

Супер обемна четка за супер обемни мигли: Най-обемна четка на Макс Фактор успява да улови всяка отделна мигла и да я обгърне с богатата формула на туша от основата до върха. Резултатът е перфектно разделени и подредени мигли, с впечатляващ обем и без следа от слепване.

Иновативна формула на туша за по-плътни и по-дълги мигли: Във формулата на туша на False Lash Effect Fusion Volume & Length се съдържат миниатюрни фибри, по подобие на тези в професионалните удължители за мигли. Тушът е обогатен и със специални частици, които правят ресниците по-плътни. Благодарение на тях миглите стават по-гъсти и дълги и в същото време съхраняват своята гъвкавост и естествен вид.

Декоративна козметика, грим от Max Factor

Предложение от онлайн магазин за декоративна козметика "Сафо"